Focus on FRP customized products for 21 years

Henan Donghai Komposit Bahan Co, Ltd.

SAHA NU PILIH US

Kusabab ngadegna taun 1999, Henan Donghai Composite Materials Co, Ltd. tos langkung kuat kalayan usaha gabungan sadaya karyawan, sareng gaduh kakuatan téknis anu kuat sareng sistem jaminan kualitas lengkep.

  • SIJIL PRODUK

    Kami parantos sertifikasi ISO9001: 2000 sareng ISO14001: 2004. Dina taun 2016, éta lulus TS16949 sertifikasi manajemén kualitas industri otomotif sareng China Railway

  • INTENJUK Patén

    Perusahaan kami parantos otorisasi patén-patén: 1 penemuan patén sareng 50 patén modél utiliti.

  • KEKONGSAN kami

    Perusahaan parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu hadé sareng langkung ti sapuluh paguron luhur, lembaga panaliti sareng langkung ti sapuluh ahli industri, sareng ngagaduhan dukungan téknis anu kuat.

Kasohor

Produk urang

Produk utama perusahaan dibagi jadi dua bagian: karéta api khusus sareng tujuan umum.

Filsafat bisnis perusahaan: mimiti ngalakukeun jalma jujur, teras ngalakukeun padamelan éta

saha kami

Kusabab ngadegna taun 1999, Henan Donghai Composite Materials Co, Ltd. tos langkung kuat kalayan usaha gabungan sadaya karyawan, sareng gaduh kakuatan téknis anu kuat sareng sistem jaminan kualitas lengkep. Taun 2005, éta ngalangkitkeun sertifikasi sistem manajemén kualitas ISO9001: 2000. Dina taun 2006, éta lulus ISO14001: 2004 sertifikasi sistem manajemén lingkungan. Dina taun 2016, éta kasasar OHSAS18001: 2007 sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan sertifikasi. Dina taun 2016, éta lulus TS16949 sertifikasi manajemén kualitas industri otomotif sareng China Railway. Pamariksaan Pusat Sertifikasi sareng Sertifikasi. Taun 2016, anjeunna meunang "Award Quality Director" tina Zona Pangembangan Ékonomi jeung Téknologi Nasional Xinxiang. Taun 2017, éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional.